Supa acrisoara cu ou

de adellyna in Supe/Ciorbe, 3 Sep 2014 | 3512 vizualizari

COMENTARII (6)

Bunica 1

03.09.2014, 15:16

Foarte buna supita! Hai sa-ti vand un pont Daca tot ai pus atatea legume,pune si pieptul intreg(cu os) la fiert si ai scapat de maghi secretul gustului! Apoi scoti carnea si o portionezi cum vrei.

cristeena20 1

03.09.2014, 15:19

ce buna tre sa fie!!ador supele acrisoare

adellyna 1

03.09.2014, 15:36

Multumesc pentru pont, apreciez mult
Eu aveam pieptul dezosat si taiat cubulete in congelator

babi5 1

03.09.2014, 16:23

MotanLaOale 1

03.09.2014, 17:00

Bya Ralu 1

03.09.2014, 17:43

Bună

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa Avgo-lemoni (ou_lamaie) greceasca