Supa bulgareasca "Tarator"

de RuxyRux in Sosuri, 28 Mar 2011 | 6628 vizualizari

 

Din capitolul " Cartea regala de bucate", a Principesei Margareta a Romaniei, o reteta de supa...mai curand de crema de castraveti cu usturoi si marar...chiar delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1, 5 kg iaurt
  • 500 gr castraveti taiati cubulete
  • 1 cana nuci macinate
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 lingurita usturoi pisat
  • sare dupa gust  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa bulgareasca "Tarator":

Se amesteca uleiul si usturoiul intr-un bol. Se adauga si cubuletele de castravete, nucile si iaurtul. Se amesteca bine. Se sareaza dupa gust.

Se da amestecul la rece pentru doua ore .

Supa se serveste rece cu marar . Se decoreaza cu o crenguta de marar...yamyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa bulgareasca "Tarator"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tzaziky