Supă cu perişoare de pui – Multicooker

de madi_marin in Supe, 18 Mai 2014 | 5989 vizualizari

COMENTARII (22)

Micutza Luana 1

18.05.2014, 18:54

portiadelumina 1

18.05.2014, 18:55

Mie, după ce-mi vei da din ciorbă, să-mi dai şi decorul, că-mi place tare.

Rocsi 1

18.05.2014, 19:00

Foarte buna

simona72 1

18.05.2014, 19:10

Tare, tare buna!!

Bucataras Medi 1

18.05.2014, 19:12

ce idee minunata mi-ai dat ,am sa fac si eu maine ca tocmai ma gandisem la o supa dar cu galuste.

mirela0911 1

18.05.2014, 19:16

Foarte buna!

Constelatialeu 1

18.05.2014, 19:34

Ti-ai scos verisoarele la interval?

MotanLaOale 1

18.05.2014, 19:35

cristeena20 1

18.05.2014, 20:13

foarte buna!!!!

Valclaudia 1

18.05.2014, 21:13

ce-as manca o portie....

La Ancuta 1

19.05.2014, 11:29

laura_n 1

19.05.2014, 17:04

ce gustoasa iese cu legumele un pic calite!

tanyapatap 1

19.05.2014, 19:17

Lia_ 1

19.05.2014, 21:46

da, am facut si eu cu pui buna si cat de apetisant arata in pozaaaaa

Krystyan Trendy 1

12.08.2014, 14:35

ce supa grozava!

Bya Ralu 1

27.03.2015, 20:26

ce bine arata

Ina 1

27.03.2015, 20:45

Ce faci, Bya, cauti oua? ))

Merisor 1

27.03.2015, 21:01

Ina ))))

iry-gabriela 1

27.03.2015, 21:24

Ancutsa 1

19.07.2020, 12:18

Super!

sigint 1

11.12.2021, 20:47

Eu aș fi fost interesat de prepararea perișoarelor ! Fără orez ? Nu ies cam tari ? Se face apoi vorbire de niște paste, care nu a apar la ingrediente. Mi s-a părut modul de preparare cam de genul ,,Bam-bam-bam și gata”

madi_marin 1

12.12.2021, 10:27

Sigint, multumesc pentru atentionare. Am omis sa trec ,,pastele,, la ingrediente. Se mai intampla. Cat despre lipsa orezului din perisoare...ce sa zic? Eu asa le prepar, chiar si pe cele din carne de porc. Asa ne plac noua. Iar parerea ta legata de modul de preparare nu ma intereseaza. Consider ca am dat suficiente detalii, nu trebuie sa scrii un roman, e doar o supa....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovleac (bostan)