Supa de dovleac cu usturoi copt

de LeBlogPiquant in Supe, 10 Noi 2010 | 8207 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

10.11.2010, 13:18

N-am papat pana acum, dar sigur e buna

Ina 1

10.11.2010, 13:19

Si bine ai venit printre bucatarasi!

ionix 1

10.11.2010, 13:26

arata tare bine

LeBlogPiquant 1

10.11.2010, 13:50

Bine v-am gasit!
Sa stiti ca e minunata - sa imi psuneti daca incercati!

Corinuta 1

10.11.2010, 16:32

ce combinatie!

LeBlogPiquant 1

10.11.2010, 16:35

merita incercata!

Laly 1

10.11.2010, 21:49

Nici eu n-am papat,dar cred ca este tare buna

dentistutza 1

11.11.2010, 17:47

pe mine m-ai convins!!!

lia maria 1

11.11.2010, 19:54

pe mine m-ai convins

Brindusa 1

11.11.2010, 20:14

super mi se pare combinatia. Chiar o sa incerc, dar fara Maggi ca asta e numai otrava.

RuxyRux 1

11.11.2010, 20:15

Jos palaria!

LeBlogPiquant 1

11.11.2010, 21:10

mersiiii

adry88 1

11.05.2011, 20:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii crema