Supa de vita cu hrisca -la Multicooker

de mihaelar63 in Supe, 10 Feb 2015 | 7154 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

10.02.2015, 23:24

buna buna

Mitinita 1

10.02.2015, 23:25

ce bine arata

Merisor 1

10.02.2015, 23:27

Ce bunatate! Cand vin pe la tine, ciorbe sa-mi faci, ca nu-mi mai trebuie altceva

mihaelar63 1

10.02.2015, 23:37

Cu drag Meri . La ceaun inca

RuxyRux 1

10.02.2015, 23:38

Ce buuuuuuna!!!! Hrisca nu-mi place...dar supa arata wowww! Tare bine gatesti scumpo!

mihaelar63 1

10.02.2015, 23:39

Adina chiar am fost nemultumita de aspectul ce-l avea zeama , dar gustul este de milioane

mihaelar63 1

10.02.2015, 23:42

colina, o substanta continuta din abundenta in boabele de hrisca, este un excelent tonic hepatic, care ajuta ficatul sa se regenereze si sa se "curete", dupa excesele de alcool si/sau de alimente cu toxicitate ridicata. Efectul de tonic al ficatului este atat de puternic, incat in Extremul Orient, mai ales in Japonia, Hrisca era un aliment nelipsit de la petreceri, pentru a-i ajuta pe cheflii sa... supravietuiasca exceselor bahice. De asemenea, in Ucraina si Rusia, hrisca este un aliment traditional, folosit in prepararea unor feluri de mancare la petreceri, ceea ce ar fi o posibila explicatie pentru rezistenta incredibila la consumul de bauturi alcoolice pe care multi reprezentanti ai acestor natii o au.)) .Dupa ce ammancat supa am fost in vizita si la insistente am servit 50 gr coniac . Oare din cauza la hrisca nu am simtit taria coniacului )

mihaelar63 1

10.02.2015, 23:43

Multumesc Rux
probabil organismul tau ,, stie '' de ce nu -ti place

RuxyRux 1

10.02.2015, 23:47

Probabil Mihaela...am alimente carora nu le suport nici gustul si nici mirosul... ...hrisca, semintele de pin....pe primul plan...apoi meiul...si mai sunt...

mihaelar63 1

10.02.2015, 23:58

Mereu mi-au parut scumpe semintele de pin pentru a le achizitiona .In cele din urma dupa ce le-am gustat am fost foarte dezamagita . Meiul imi place . Nu pot ,, suporta '' coriandrul verde

RuxyRux 1

11.02.2015, 00:00

Nici mie nu-mi place!

dantes 1

11.02.2015, 08:35

Buna!

simona72 1

11.02.2015, 09:08

Nu am papapt hrisca si nici nu stiam ca este buna pt ficat...azi am mai invatat cate ceva>

simona72 1

11.02.2015, 09:08

diaconta 1

11.02.2015, 10:18

Ce bine arata

anca_rm 1

11.02.2015, 10:25

trebuie sa fie delicioasa

mirela0911 1

11.02.2015, 14:08

Andra_Constantinescu 1

11.02.2015, 15:32

mihaelar63 1

14.02.2015, 00:33

Anca , chiar si foarte sanatoasa cu hrisca

mihaelar63 1

14.02.2015, 00:34

Simo trebuie sa incepi acum

mihaelar63 1

14.02.2015, 00:37

Dia , hai la Cluj

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovleac (bostan)