Tacos cu pui

de RoXx in Pui, 27 Noi 2015 | 5903 vizualizari

COMENTARII (15)

Cris2711 1

27.11.2015, 16:12

ce sanatos si delicios arata

mihaelar63 1

27.11.2015, 16:14

Ce-mi place

Bya Ralu 1

27.11.2015, 16:18

delicios

deyutzky 1

27.11.2015, 16:21

arata minunat

Bunica 1

27.11.2015, 16:30

Minunată prezentare,la asemenea preparat!

Zamfira 1

27.11.2015, 16:34

Mutulica 1

27.11.2015, 16:36

superpoza

Constelatialeu 1

27.11.2015, 16:39

Dupa ce mancam dansam'' Lacocaracea''ma duc sa-mi iau un sombrero....

RoXx 1

27.11.2015, 16:41

Cleme ) multumesc dragilor

simona72 1

27.11.2015, 16:42

Big like!

CameliaR 1

27.11.2015, 16:49

Super tacos.

-Licurici- 1

27.11.2015, 17:00

mmmm... ce bine arata!

reisnaor_2006 1

27.11.2015, 19:15

foarte bun

Rocsi 1

27.11.2015, 21:56

Mmm, suna bine!

RoXx 1

28.11.2015, 16:14

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan