Tagliatelle cu gust de pizza

de Satisfyyourcravings in Paste, 4 Apr 2014 | 3121 vizualizari

 

Titlul spune totul!

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle proaspete
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură busuioc uscat
  • 2 lingurițe oregano uscat
  • 1 linguriță rozmarin uscat
  • 1 linguriță fulgi de chili
  • sare/ piper
  • 10 măsline kalamata
  • 6 roșii uscate la soare
  • câteva felii de salam picant de bună calitate
  • 250 grame mozzarela
  • 1 ardei roșu, tăiat julienne
  • 1 mână parmezan ras
  • busuioc proaspăt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu gust de pizza:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Într-o oală potrivită pentru cuptor, se toarnă uleiul de măsline, apoi mirodeniile. Se adaugă pastele, măslinele și roșiile. Se amestecă până când pastele sunt acoperite complet de ulei. Se toarnă puțin ulei de la roșiile uscate la soare, apoi se așează mozzarela deasupra. 

Se acoperă cu ardeiul roșu, salam și parmezan. 

Se gătesc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru 30-40 de minute. 

Se servesc cu parmezan ras și busuioc proaspăt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu gust de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu pui si ciuperci, gratinate