Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect

de Ina in Paste, 5 Noi 2011 | 30307 vizualizari

COMENTARII (36)

mena29 1

17.11.2011, 19:57

Bravo

nadina73 1

23.11.2011, 11:34

harnica muiere esti tu Inuca Stie Costel ce stie

Cris2711 1

26.11.2011, 21:40

sunt cei mai buni cei facuti in casa

horia 1

26.11.2011, 22:45

cei mai buni,cei mai gustosi si sanatosi,cei mai potriviti pentru o supa de pasare "adevarata"!felicitari pentru postare si prezentare!!!

Ina 1

03.12.2011, 21:39

Horia ...

Ina 1

03.12.2011, 21:39

Nadina, da' ce stie?

Ina 1

03.12.2011, 21:40

Mena Cris

Cristinootza 1

06.12.2011, 20:36

varianta 2 de taiere o practic si eu...sunt senzationali taiteii de casa in supa de pui , spre deosebire de cei din comert care ingroasa supa si o tulbura

Ina 1

06.12.2011, 21:30

Ai dreptate, Cristinootza taiteii din comert transforma supa intr-o.... piftie

MOKUSKA 1

10.09.2014, 21:16

Mulțumesc . Vreu să zic că ciorba arată de...îmi lasă gura apă

Panacris 1

10.09.2014, 22:21

Dar eu tot mașina de tăiței, o folosesc, mai bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa