Cred si eu ca e teribila combinatia asta de mirodenii cu lamii si masline. Am s-o reproduc la prima ocazie.
Cit despre Londra, cred ca acuma acolo e cel mai cald din vestul europei!
multumesc, dragelor si dragilor, sunt tare bucuroasa ca va place (am avut ceva emotii la mixul de mirodenii, dar chiar a iesit la fix )!!!
va imbratisez cu drag din Londra (unde acum e chiar cald, dar si cand or veni ploile.....)
pupici!
ai dreptate, aziz, in general la tajine se folosesc niste lamai conservate cu sare, insa au fost bune si lamaile proaspete. Trebuiesc totusi scoase din tava inainte de servire, pentru ca asa cum spuneai, pot lasa un gust usor amarui.
Multumesc frumos pentru precizare
danakarin, cred ca ai putea gasi lamai murate la magazinele cu specific oriental. In orice caz, ma documentez si promit ca vin cu o reteta cat de curand
Andra,bine ai venit in rindul bucatarasilor . Sper sa-ti fim prieteni buni, caci, desi locuiesti in cel mai frumos oras din lume,Londra, stim ca nu iti este usor printre straini. Vorba buna si zimbetul sint la putere in siteul nostru!
Va multumesc tuturor, deja ma simt tare bine in randul vostru si sunt sigura ca o sa ne intelegem de minune!
Ma bucur sa gasesc o comunitate asa de vesela si de primitoare!
Pupici si imbratisari din Londra