Tarta aperitiv cu ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 19 Noi 2013 | 7260 vizualizari

 

Am vrut ceva buuuun de post. Am facut aceasta tarta cu ciuperci care a iesit o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleirotus
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml ulei
  • Sare
  • piper
  • ulei pentru uns formele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu ciuperci:

Cartofii si morcovul se curata si se pun la fiert.

Cand sunt fierti se dau pe razatoarea cu ochiuri mici.

Ciupercile spalate,curatate le-am dat prin blender.

Ceapa se toaca marunt.

Patrunjelul spalat se toaca marunt.

Toate ingredientele se pun intr-un vas si se amesteca bine.

Saram si piperam totul dupa gust.

Formele se ung cu ulei si punem compozitia in ele.

Introducem formele in cuptorul preincalzit la 160 grade pentru 30-35 minute.

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte legume dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

19.11.2013, 23:39

cred ca a fost gustoasa

mihaelar63 1

20.11.2013, 00:47

Trebuie sa execut si eu bunatate de tarta

Bunica 1

20.11.2013, 14:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta floare cu ciuperci