Aperitiv tarta cu rosii si branza

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2021 | 2623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 aluat foietaj
  • 3-4 rosii
  • 50 gr branza de vaca
  • 1-2 fire de ceapa verde/ 1 ceapa
  • un praf de sare
  • 1-2 crengute de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu rosii si branza:

Mai intai pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

Punem aluatul foietaj si cu ajutorul unui cutit marcam marginile acestuia lasand cam 1 cm distanta ( avem grija doar sa crestam aluatul, nu sa-l taiem). Partea din interior o intepam cu furculita din loc in loc pentru a evita cresterea acesteia la cuptor.

Adaugam felii de rosii, ceapa taiata si branza sfaramitata din loc in loc. Adaugam si marar tocat marunt si dam tarta la cuptor pentru 25-30 de minute sau pana cand se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cu spanac