Tarta cu legume si miez de lapte

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2014 | 13819 vizualizari

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

03.11.2014, 17:07

Foarte ingenios

Dya Daniela Andrei 1

03.11.2014, 17:07

Ce fain le-ai asezat!

Merisor 1

03.11.2014, 17:08

Cat de fain arata!

Oana 1

03.11.2014, 17:10

babi5 1

03.11.2014, 17:17

Super aperitiv

mirela0911 1

03.11.2014, 17:28

Super arata!

deyutzky 1

03.11.2014, 17:51

ce bine arata!!

Bunica 1

03.11.2014, 17:53

Mai da ce harnicuta esti!

Ina 1

03.11.2014, 18:02

Cum arata

Gherca Daniela 1

03.11.2014, 18:17

ce bine arata

MotanLaOale 1

03.11.2014, 19:03

Bya Ralu 1

03.11.2014, 20:55

ce bine arata

Rocsi 1

03.11.2014, 21:25

Ce faina!

InvatsaBucataresccom 1

04.11.2014, 00:41

NU stiu ce este miez de lapte! Nu am auzit in viata mea de asa ceva si nu cred ca laptele are miez ! DAR...WOW! Fantastic!

dantes 1

04.11.2014, 06:30

Foarte buna!

babi5 1

04.11.2014, 07:30

Un mare like inca o data

Lia_ 1

04.11.2014, 08:37

cea mai frumoasa tarta cu legume. am zis!

Micutza Luana 1

04.11.2014, 10:22

super imi place maxim

Oana 1

04.11.2014, 10:33

Ma bucur mult ca va place! Miezul de lapte este o branzica de la Delaco, dar se poate folosi si telemea sau orice branza va place

_Alina_ 1

04.11.2014, 11:25

Superba!

simona72 1

04.11.2014, 16:33

Woooow!! Frumoasa si pe gustul meu!!

Panacris 1

06.11.2014, 07:43

Senzațională!

Xandrinne 1

09.11.2014, 02:22

Papalapap 1

05.12.2014, 16:25

Cat de bine arata!!!!!!! Imi ploua in gura

Ancutsa 1

14.02.2018, 14:15

Tare frumoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco