Tarta cu sparanghel si somon fumé

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2011 | 8573 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

27.05.2011, 13:37

buna buna

deyutzky 1

27.05.2011, 13:44

Lau 1

27.05.2011, 13:45

buna

LicutaMarin 1

27.05.2011, 14:11

cand e vorba de peste...sunt prima...

divainbucatarie 1

27.05.2011, 14:16

Rocsi 1

27.05.2011, 14:21

gaby_duceag 1

27.05.2011, 14:57

place

La Ancuta 1

27.05.2011, 15:10

ce bine arata

Dya Daniela Andrei 1

27.05.2011, 15:44

mamaieelena 1

27.05.2011, 16:35

arata super bine

adry88 1

27.05.2011, 17:10

Mihaela11_jo 1

27.05.2011, 20:54

Ina 1

27.05.2011, 22:01

LUK 1

27.05.2011, 22:42

ionela2682 1

28.05.2011, 20:57

kiki 1

28.05.2011, 22:12

nina46 1

18.12.2011, 13:13

nu ai spus ce fel de aluat folosesti ?

Dulceatadetrandafiri 1

13.03.2012, 11:30

Pe blogul personal scrisesem trimiterea catre o alta reteta pentru reteta aluatului, asa ca imi cer scuze ca aici a lipsit aceasta informatie. Revin, sper nu prea tarziu, cu reteta:


Pentru aluat ai nevoie de:

350-400 gr faina (eu imi masor la inceput 400 dar nu o pun niciodata pe toata)
8-10 linguri de apa rece
200 gr unt rece
putina sare

Se amesteca toate ingredientele. La inceput arata ca niste cocoloase care nu se vor lega in veci dar dupa 2 minute de framantat ar trebui sa iti iasa un " biloi" care se deslipeste de pe marginea vasului. Apa sa o pui putin cate putin iar faina sa nu o pui chiar toata de la inceput, mai lasi nitica alaturi ca sa poti sa ajustezi din ochi consistenta aluatului. Framanti cat mai putin, cu buricele degetelor; secretul unui aluat reusit de tarta - adica unul fraged si putin nisipos - este acela de a-l feri de caldura. Pui folie alimentara deasupra si o dai la frigider vreo 40 de minute. Cu cat sta mai mult la rece, cu atat va fi mai fraged.

Pupici!

Krystyan Trendy 1

18.05.2014, 12:34

interesanta reteta!

Panacris 1

12.11.2014, 08:26

Xandrinne 1

30.11.2014, 21:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si ciuperci