Tarta cu zmeura, piersici si ciocolata

de Brindusa in Prajituri, 28 Sep 2011 | 3808 vizualizari

COMENTARII (16)

alinutzika 1

28.09.2011, 22:19

foarte frumos ai ornat-o

Rocsi 1

28.09.2011, 23:01

si frumos aranjata si cu siguranta delicioasa

adasev12 1

28.09.2011, 23:09

f buna

MotanLaOale 1

29.09.2011, 08:31

bine arata ..... si buna buna

Bunica 1

29.09.2011, 09:07

Delicioasaaaa!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:23

ce bine arata

jolygina 1

29.09.2011, 09:42

place

MIUTA 1

29.09.2011, 10:30

Imi place,arata foarte bine si cred ca e delicioasa

LUK 1

29.09.2011, 11:39

delicioasa

madi_marin 1

29.09.2011, 19:56

arata foarte bine.....

carmenvlad 1

01.10.2011, 11:35

Tartele cu fructe sunt deosebit de delicioase iar aceasta este si foarte frumoasa. Mod de preparare bine prezentat si tarta arata si foarte bine arata.

Ina 1

01.10.2011, 20:43

Ce-mi plac mesajele lui Carmen Ce frumos vorbeste ea despre retete Parca jurizeaza, iar aici s-a si emotionat ))
Si ca sa jurizez si eu, tarta e de nota 10

Lau 1

01.10.2011, 21:19

ce bine arata

diaconta 1

01.10.2011, 22:33

minunata

Brindusa 1

02.10.2011, 09:52

Ina, aia mare dreptate. Ma simt ca la Oscar Pup pe toata lumea

jolygina 1

22.01.2012, 11:47

yam ,ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ganache de ciocolata alba si dulceata de capsuni