Tarta de ou si parmezan

de marcelas in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 4973 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

28.01.2010, 10:02

foarte interesanta tarta... bine ai venit in lumea bucatarasilor...

ala_oancea 1

28.01.2010, 11:29

Am facut si eu ceva de genul asta, oua rossini se numesc, dar fara pesmet si cu telemea in loc de parmezan. Foarte bun !

Bunica 1

28.01.2010, 11:43

Un aperitiv foarte gustos. Felicitari ! Bine ai vanit in randul bucatarasilor ! Galbenusurile nu le-ai pus ?

rivka 1

28.01.2010, 11:43

bunuta !

ala oancea tu esti fata??? eu am fost convinsa ca esti ....barbat! haha, si ce dragutza esti inca ai parul rosu .

ala_oancea 1

28.01.2010, 11:57

Ce tare ! Nu ... nu sunt barbat Si parul nu-i chiar rosu, e un saten mai deschis Nu se vede asa de bine in poza.

ala_oancea 1

28.01.2010, 12:00

Bunica, acolo sunt si galbenusurile, sunt ascunse sub parmezan. Eu am vazut trei

Miha 1

28.01.2010, 12:32

Bine ai venit Marcela!

cory 1

28.01.2010, 13:41

super tarta asta

Teo 1

28.01.2010, 22:33

Marcela ,ai grija ca echipa in care ai intrat se cam autoinvita la masa ! fii atenta ca suntem multi,gateste mai mult!

marcelas 1

31.01.2010, 08:34

Multumesc de aprecieri si primire! mai greu cu cititul mesajelor; busy cu alte proiecte pe langa bucatarie. O perioada mai agitata. Deci mii de scuze, daca nu ajung sa raspund la timp. Va pup pe toate!

marcelas 1

31.01.2010, 08:36

Miha si Ala, bine va reintalnesc! Ma bucur sa "bucataresc" alaturi de voi.

adry88 1

08.05.2011, 12:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si ou