Timballo bianco

de Geanina87 in Paste, 11 Sep 2012 | 68808 vizualizari

COMENTARII (37)

laura_n 1

11.09.2012, 16:15

eu as zice sa incepem....sa mancam
o reteta excelenta

Lau 1

11.09.2012, 16:16

laura lasami si mie

laura_n 1

11.09.2012, 16:16

Sufletel,las, las )))

portiadelumina 1

11.09.2012, 16:18

Nu ştiu ce-o însemna în italiană ce spui tu dar eu ştiu să mănânc pe româneşte Şi cred că-i cea mai bună traduce o farfurie golită

Lorra 1

11.09.2012, 16:20

Vreau si eu o portie. Cum se spunea mai sus...denumirea ca denumirea dar cand citesc ingredientele = papa buna

laura_n 1

11.09.2012, 16:21

Parinte, da, da

Geanina87 1

11.09.2012, 16:23

Sincer...nici eu nu stiu cum se traduce TIMBALLO(bianco inseamna alb).Am putea sa ii dam numele de "Paste la cuptor".Eu am scris asa cum se numeste reteta chiar nu ma dau mare italianca,pt ca nu sunt

Calinnicola1997 1

11.09.2012, 16:34

arata superbine Geanina

diaconta 1

11.09.2012, 16:38

intotdeauna mi-au placut pastele la cuptor

Geanina87 1

11.09.2012, 16:42

MotanLaOale 1

11.09.2012, 16:58

Bya Ralu 1

11.09.2012, 17:04

ce super sunt

mamaieelena 1

11.09.2012, 17:24

bun,bun

Geanina87 1

11.09.2012, 17:44

angyb 1

11.09.2012, 18:10

imi place o sa incerc si eu

Geanina87 1

11.09.2012, 18:31

Iti recomand cu mare drag

mihaelar63 1

11.09.2012, 18:44

Place pastele

scortisoara 1

11.09.2012, 19:03

ce bine arata! bravo!

Geanina87 1

11.09.2012, 19:29

Va multumesc din suflet pt. aprecieri!!!

Rocsi 1

11.09.2012, 20:34

Foarte bun!!!

iry-gabriela 1

11.09.2012, 20:47

place

adry88 1

11.09.2012, 21:30

foarte foarte bun

Brindusa 1

11.09.2012, 22:55

Timballo este un fel de mancare specific italian, al carei nume provine de la forma speciala in care se face. Aceasta este ca un lighean metalic mare, cred ca aproximativ 6-8 litri. In reteta originala se folosesc niste paste mici facute in casa, chiftelute, oua, pasta de rosii, mozarella si altele. Se face apoi o coca de taietei, care se pune pe fundul si pe peretii castronului. Toate ingredientele se pun in straturi si se acopera cu coca. Se coace asa, in orb. Cand se serveste se intoarce cu fundul in sus si se scoate castronul. Se taie la masa, in fata tuturor.
Asta e povestea acestui fel de mancare

LUK 1

12.09.2012, 09:10

buna mancare multumim Brandusa pentru completare.Interesanta poveste

Laly 1

12.09.2012, 09:43

O bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de macaroane cu sunca