Tiramisu

de aziz in Prajituri, 12 Aug 2011 | 5946 vizualizari

 

Dupa ce mi-am plimbat ochii pofticiosi prin toate farfuriile fetelor de pe Bucataras si dupa o mica discutie asa tot pe aceasta tema cu Ruxy am decis ca Tiramisu nu mai sufera amanare :))deci in aceeasi tava am gasit de cuviinta sa conlocuiasca doua arome pentru mamici dar si pentru pitici,un expresso care sa trezeasca si cel mai adormit pamatean si un nessquik sa aduca picii in lumea gustului ciocolatos ::)))gata cu vorbaria sa va spun mai exact despre ce e vb:

 

INGREDIENTE

  • 3 pachete piscoturi de sampanie
  • 500 gr crema de branza
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 125 gr zahar
  • 100ml lapte
  • o cana de cafea expresso
  • o cana de lapte cu nessquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Preparare Tiramisu:


Amestecam crema de branza cu zaharul pana se topeste si apoi budinca amestecata in prealabil cu laptele. Mixam apoi impreuna pana se obtine o crema fina si pufoasa. Eu am asezat tiramisu in tava de chec (vz foto) in care in prealabil am asezat folie de plastic,ca sa fiu sigura ca mai scot de acolo prajiturica :))(nu ca as fi avut vreo problema sa-o mananc direct din tava cu lingura, dar am vrut sa va arat si voua cum a iesit si sa va fac pofta:))).


Astfel spus am purces la ansamblarea bunaciunii: primele trei piscoturi insiropate cu expresso restul cu nessquik si aranjam bunatate de crema peste, pana ajungem de umplem tava. Dam la frigider pana a doua zi si devoram ...atentie...nu cu tot cu farfurie....:))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (95)

aziz 1

17.08.2011, 19:02

ca e foarte cald criss si nu-l suport ,mai e si destul de rar deci ...

Criss 1

18.08.2011, 15:03

Super! Delicios!

aziz 1

18.08.2011, 20:16

criss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu (reteta originala)