Tiramisu reţetă cu budinca

de aziz in Prajituri, 12 Aug 2011 | 7705 vizualizari

 

Dupa ce mi-am plimbat ochii pofticiosi prin toate farfuriile fetelor de pe Bucataras si dupa o mica discutie asa tot pe aceasta tema cu Ruxy am decis ca Tiramisu nu mai sufera amanare :))deci in aceeasi tava am gasit de cuviinta sa conlocuiasca doua arome pentru mamici dar si pentru pitici,un expresso care sa trezeasca si cel mai adormit pamatean si un nessquik sa aduca picii in lumea gustului ciocolatos ::)))gata cu vorbaria sa va spun mai exact despre ce e vb:

 

INGREDIENTE

  • 3 pachete piscoturi de sampanie
  • 500 gr crema de branza
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 125 gr zahar
  • 100ml lapte
  • o cana de cafea expresso
  • o cana de lapte cu nessquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu budinca:

Tiramisu reţetă cu budinca


Preparare Tiramisu:


Amestecam crema de branza cu zaharul pana se topeste si apoi budinca amestecata in prealabil cu laptele. Mixam apoi impreuna pana se obtine o crema fina si pufoasa. Eu am asezat tiramisu in tava de chec (vz foto) in care in prealabil am asezat folie de plastic,ca sa fiu sigura ca mai scot de acolo prajiturica :))(nu ca as fi avut vreo problema sa-o mananc direct din tava cu lingura, dar am vrut sa va arat si voua cum a iesit si sa va fac pofta:))).


Astfel spus am purces la ansamblarea bunaciunii: primele trei piscoturi insiropate cu expresso restul cu nessquik si aranjam bunatate de crema peste, pana ajungem de umplem tava. Dam la frigider pana a doua zi si devoram ...atentie...nu cu tot cu farfurie....:))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (95)

aziz 1

17.08.2011, 19:02

ca e foarte cald criss si nu-l suport ,mai e si destul de rar deci ...

Criss 1

18.08.2011, 15:03

Super! Delicios!

aziz 1

18.08.2011, 20:16

criss

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

RETETA RECOMANDATA
Tìramisú - reteta originala