Tiramisu

de andreea_angelo in Prajituri, 20 Noi 2012 | 2942 vizualizari

 

instructiunile de preparare sunt si pe cutia cu amestec pt copt TIRAMISU

 

INGREDIENTE

  • o cutie de amestec pentru copt
  • 215 g amestec pt copt
  • 150 g praf de crema
  • 5 g pudra de cacao
  • adaugati pt aluat:
  • 50 g margarina moale
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • pentru crema
  • 500 ml lapte rece
  • pt.sirop
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Se adauga amestecul pentru copt, 50g margarina moale, 3 oua si 50 ml lapte ,se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul la cea mai joasa treapta, pana ce preparatul devine cremos, apoi se mixeaza amestecul la cea mai inalta treapta timp de 3 minute. Aluatul se aseaza intr-o tava (35x32cm) pe o hartie de copt, se pune la copt in cuptorul preincalzit.cca.150°C, timp de cca.25 minunte


Lasati prajitura sa se raceasca si impartiti prajitura in doua parti


Pt pregatirea cremei se adauga praful de crema si 500 ml lapte rece,se pun intr-un vas si amesteca cu ajutorul mixerului


Pt sirop se incalzeste 300 ml lapte cu 3 linguri de zahar


Se insiropeaza cele doua bucati de blat cu laptele


Se decoreaza blatul cu crema si se presara pudra de cacao


Prajitura se lasa cel putin 2 ore la frigider

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

andreea_angelo 1

21.11.2012, 20:25

mamaieelena 1

21.11.2012, 21:37

andreea_angelo 1

23.11.2012, 16:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tiramisu