Tiramisu aromat

de Dianaaa in Prajituri, 9 Apr 2013 | 1558 vizualizari

 

Reteta de tiramisu originala putin imbunatatita :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi Boromir
  • cafea tare fara zahar
  • 250 gr Mascarpone
  • 4 oua mari/5 mici
  • 200 gr de zahar fin/pudra/tos
  • sare
  • esenta de migdale/portocala
  • ciocolata amaruie pentru razuit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu aromat:

Pentru inceput se separa ouale cu grija. Galbenusul se amesteca cu zaharul pana se topeste si devine ca o crema. Dupa aceea se adauga mascarponele, se mixeaza si se adauga esenta de migdale sau portocala dupa gust(mie imi place sa fie mai aromat si pun sa se simta mai bine). Albusul se bate spuma tare cu sarea. Se incorcopeaza apoi cu galbenusul.


Se ia un vas(eu l-am preparat intr-un vas yena de marime medie dreptunghiular), iar pe fundul vasului se pun 2-3 linguri de crema cat sa acopere putin. Piscoturile se insiropeaza pe ambele parti, se adauga un strat de crema, inca un strat de piscoturi si unul de crema.


Se lasa peste noapte la frigider, iar urmatoarea zi se razuieste din abundenta cu ciocolata amaruie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu aromat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Sim0na 1

10.04.2013, 14:28

Bine ai venit!!
O bunatate ne-ai adus

Dianaaa 1

10.04.2013, 15:06

Bine v-am gasit. Ma bucur ca va place

Corinuta 1

11.07.2013, 17:27

Minunat! Imi place tare mult Tiramisu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu fructe de padure