Panettone cu crema de branza si fruct kaki

de alldaycooking in Prajituri, 1 Noi 2011 | 8075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 panettone
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 100 iaurt grecesc (10% grasime)
  • 2 fructe kaki
  • 3 linguri de miere
  • 15 gr gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panettone cu crema de branza si fruct kaki:

Gelatina am hidratat-o in 150 ml apa, apoi am incalzit-o fara a ajunge la punctul de fierbere. Am lasat sa se raceasca gelatina.


Branza de vaci am amestecat-o cu iaurtul si mierea, am mixat-o foarte bine pentru a obtine o crema cat mai fina, am adaugat apoi 1/2 din gelatina topita si am mixat din nou. Am taiat un capac la panettone, cu un cutit am decupat partea pe care am scos-o cu ajutorul unei linguri. Am obtinut astfel partea de jos si peretii minitortului. Jumatate din crema de branza am turnat-o in carapacea de panettone. Am lasat la congelator panetonele pana cand am pregatit a doua crema.


Am curatat de coaja fructele kaki, le-am feliat si le-am mixat cu restul de gelatina. Fructele kaki au fost foarte dulci si nu am considerat necesar sa mai indulcesc aceasta crema. Jumatate din crema de kaki am pus-o cu lingura deasupra cremei de branza. Am pus si restul de crema de branza peste cea de fruct si la final restul de crema de kaki. Am asezat deasupra cremei capacul de panettone si am presat usor. Am lasat la frigider peste noapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone cu crema de branza si fruct kaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

02.11.2011, 19:28

Ce idee splendida

alldaycooking 1

02.11.2011, 19:35

Multumesc Ruxy!

Angelina_Elena 1

03.11.2011, 18:18

arata super,super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata