Tiramisu cu capsuni

de deea2686 in Dulciuri, 22 Iun 2015 | 814 vizualizari

 

Am incercat sa fac reteta traditionala de tiramisu dar cu fructe de sezon.A iesit super bun si cremos.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mascarpone
  • 500 gr frisca lichida
  • 3 oua
  • 1 kg capsuni
  • zahar dupa gust
  • un strop de sare
  • cappucino gata facut(pt insiropat piscoturile)
  • 2 pungi piscoturi sampanie
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu capsuni:

Bati mascarponele cu galbenusurile si zahar dupa gust(eu am pus 2 linguri).Dai la rece.Bati albusurile cu un strop de sare si cu zahar tot dupa gust pina devine spuma tare.Dai la rece.Bati frisca.Amesteci bine cele 3 compozitii invirtind usor.Cam 750 gr capsuni le mixezi in robot cu putin zahar si le faci piure.Pregatesti o tava sau un vas unde vrei sa montezi prajitura si procedezi astfel:insiropezi fiecare piscot in cappucino si i-l asezi unul linga altul in tava apoi peste stratul de piscoturi pui piure de capsuni,crema(daca vrei si capsuni taiate bucati mici),iar strat de piscoturi ,iar piure de capsuni si iar crema pina terminam toate ingredientele.Se orneaza cu restul de capsuni dupa imaginatia fiecaruia.Sa aveti spor la preparat daca imcercati reteta mea. :) ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

22.06.2015, 20:54

Sa stii ca nu refuz o bucatica!

Xandrinne 1

23.06.2015, 08:47

deea2686 1

23.06.2015, 12:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni in vasul roman