Tiramisu cu fructe de padure

de divainbucatarie in Prajituri, 8 Noi 2010 | 7324 vizualizari

 

Cu dedicatie pentru toti cei care isi sarbatoresc azi ziua numelui.

 

INGREDIENTE

  • 20 piscoturi
  • 400 g crema Mascarpone
  • 4 galbenusuri si 2 albusuri batute spuma
  • 120g zahar
  • 2 cescute de cafea fara zahar
  • 1 pahar vodca
  • 2 cesti sirop fructe
  • fructe de padure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu fructe de padure:

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare, apoi adaugam crema Mascarpone si omogenizam amestecul. Albusul batut spuma se amesteca cu crema folosind o spatula si frecand usor.


Incepem sa pregatim si picoturile: le inmuiem intr-un bol in care am amestecat cafea, vodca si sirop de fructe. Intr-un vas de sticla mare turnam putina crema si peste aceasta punem un rand de piscoturi.Peste piscoturi punem iar crema si fructe de padure -eu am pus zmeura si afine dar voi puteti pune orice si in orice cantitate. Punem inca un rand de piscoturi inmuiate si peste acestea punem crema si fructele de padure. O lasam peste noapte la frigider.


Au venit finii in vizita si am primit multe complimente pentru prajitura, dar Alexandru a fost cel mai simpatic, mi-a spus ca a iesit “prea buna”. Asa ca trebuie sa o incercati neaparat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

divainbucatarie 1

09.11.2010, 08:39

Va multumesc! Sunteti invitatele mele!

Miha 1

09.11.2010, 10:04

divainbucatarie 1

09.11.2010, 12:59

Multumesc Miha

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu