Panini

de meosiris in Prajituri, 1 Aug 2009 | 1207 vizualizari

 

Recipe by Laura Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 50g zahar
  • 10g miere
  • 300ml lapte
  • 20g drojdie proaspata
  • 40g unt
  • 10g sare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini:

-Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat care se lasa la crescut pana se dubleaza volumul.
-Aluatul il impartim in 6 sau 8 bucati.Eu am impartit in 8 parti.
-Fiecare bucatica se framanta putin , apoi se formeaza o bila care se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.
-Asa se procedeaza cu fiecare bucata in parte.
-Se mai lasa 30 de minute la crescut.

-Se coc la 200C,cca 25 de minute.
-Intre timp,dizolvam 1 lingura de amidon alimentar in 300 ml apa.
-Punem pe foc si lasam pana da primul clocot,apoi lasam sa se raceasca.
-Dupa ce scoatem chiflele din cuptor,le ungem cu acest amestec racit.
-Coaja devine foarte elastica .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panini" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (1)

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 09:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cirese