Tiramisu reţetă cu fructe

de divainbucatarie in Prajituri, 8 Noi 2010 | 10274 vizualizari

 

Cu dedicatie pentru toti cei care isi sarbatoresc azi ziua numelui, un tiramisu delicios, desi nu e Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • 20 piscoturi
  • 400 g crema Mascarpone
  • 4 galbenusuri si 2 albusuri batute spuma
  • 120g zahar
  • 2 cescute de cafea fara zahar
  • 1 pahar vodca
  • 2 cesti sirop fructe
  • fructe de padure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu fructe:

Tiramisu reţetă cu fructe

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare, apoi adaugam crema Mascarpone si omogenizam amestecul. Albusul batut spuma se amesteca cu crema folosind o spatula si frecand usor.

Incepem sa pregatim si picoturile: le inmuiem intr-un bol in care am amestecat cafea, vodca si sirop de fructe. Intr-un vas de sticla mare turnam putina crema si peste aceasta punem un rand de piscoturi.Peste piscoturi punem iar crema si fructe de padure -eu am pus zmeura si afine dar voi puteti pune orice si in orice cantitate. Punem inca un rand de piscoturi inmuiate si peste acestea punem crema si fructele de padure. O lasam peste noapte la frigider.

Au venit finii in vizita si am primit multe complimente pentru prajitura, dar Alexandru a fost cel mai simpatic, mi-a spus ca a iesit “prea buna”. Asa ca trebuie sa o incercati neaparat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca