Tiramisu cu piersici

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 19 Sep 2010 | 2261 vizualizari

 

simplu si delicios

 

INGREDIENTE

  • o cutie de piscoturi
  • 2 cutii crema tiramisu
  • 400 ml lapte pasteurizat
  • 200 ml smantana
  • cacao
  • 2 piersici
  • 1 pahar suc de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu piersici:

Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min.


Intre timp pregatim piscoturile astfel:

Fiecare piscot il dam prin sucul de visine si formam un strat peste care vom pune crema, apoi un strat de piersici taiate cubulete, inca un strat de crema, piscoturi, crema.


Deasupra punem cacao si ornam cu felii de piersici.


Dam la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

19.09.2010, 16:50

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 22:21

cori ms

lilik 1

19.09.2010, 22:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pască tradiţională