Tiramisu cu zmeura

de Criss in Dulciuri, 12 Iul 2016 | 570 vizualizari

 

 Nu cred ca exista vreo persoana careia sa nu-i placa tiramisu. Un desert atat de simplu si versatil, care te scoate din incurcatura atunci cand ti se anunta pe neasteptate musafiri. :D Si ce poti pregati mai rapid decat un tiramisu la pahar? Si daca ii mai adaugi si niste fructe proaspete de sezon, i-ai dat gata.

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 200 ml frisca naturala
  • 4 linguri zahar pudra
  • piscoturi
  • zmeura
  • 80 ml cafea espresso
  • fulgi de ciocolata (sau pudra de cacao) pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu zmeura:

(Daca aveti timp si chef, puteti trece prin sita niste zmeura si puteti face un sirop dulce-acrisor cu care sa insiropati piscoturile, in locul cafelei. Eu am preferat cafeaua, pentru ca imi place combinatia de arome.)


Mascarpone se mixeaza impreuna cu zaharul pudra, se adauga frisca batuta si se omogenizeaza. Piscoturile se rup in bucati, se insiropeaza cu cafea. In pahare se pune un strat de piscoturi, apoi crema, cateva bucati de zmeura, din nou piscoturi insiropate si inca un strat de crema, apoi deasupra din nou zmeura si fulgi de ciocolata. Tiramisu se pune in frigider, ideal e sa stea vreo doua ore la rece, apoi se serveste. TIPS: (Daca nu aveti timp sa lasati tiramisu la frigider, pentru ca va bat musafirii la usa, pana pregatiti crema, puneti paharele in congelator, apoi montati tiramisu in paharele reci.)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Criss 1

12.07.2016, 15:29

Rocsi 1

13.07.2016, 21:27

Ce as servi o cupa rece cu tiramisu!

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:39

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu( delicioasa)