Tiramisu la pahar

de ianculubita in Dulciuri, 29 Mar 2011 | 3706 vizualizari

 

Azi,va voi indulci putin cu cate ceva,sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • 300g piscoturi de sampanie
  • 300g crema de branza de vaci
  • 1cana cu frisca
  • 1cana cu cafea lichida
  • arome dupa plac
  • 1lingura cacao
  • fructe de padure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

In cupa,pun un sfert din piscot inmuiat in cafea,deasupra 1lingurita de amestec de branza,frisca si arome,peste branza eu am pus de la congelator,fragi,peste fructe din nou piscot si tot asa pana la gura paharului;deasupra am facut un mot de branza cu posul,am pus o capsuna,intr-o parte 1piscot si am pudrat cu cacao.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

mamaieelena

mamaieelena 1

30.03.2011, 00:00

MotanLaOale

MotanLaOale 1

30.03.2011, 07:57

adry88

adry88 1

02.06.2011, 12:28

ce bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!