Tiramisu la pahar

de ianculubita in Dulciuri, 29 Mar 2011 | 3985 vizualizari

 

Azi,va voi indulci putin cu cate ceva,sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • 300g piscoturi de sampanie
  • 300g crema de branza de vaci
  • 1cana cu frisca
  • 1cana cu cafea lichida
  • arome dupa plac
  • 1lingura cacao
  • fructe de padure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

In cupa,pun un sfert din piscot inmuiat in cafea,deasupra 1lingurita de amestec de branza,frisca si arome,peste branza eu am pus de la congelator,fragi,peste fructe din nou piscot si tot asa pana la gura paharului;deasupra am facut un mot de branza cu posul,am pus o capsuna,intr-o parte 1piscot si am pudrat cu cacao.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

30.03.2011, 00:00

MotanLaOale 1

30.03.2011, 07:57

adry88 1

02.06.2011, 12:28

ce bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu portocale