Tiramisu reteta cu crema Dr. Oetker

de Florentina_Cristina in Prajituri, 6 Feb 2014 | 5177 vizualizari

COMENTARII (17)

babi5 1

06.02.2014, 22:03

Rocsi 1

06.02.2014, 22:42

ilinca_rox 1

06.02.2014, 22:48

testat, gustat, aprobat o bunatate

Bunica 1

06.02.2014, 23:21

Cam bun,dupa ingrdiente!

Aurelia 07_07 1

06.02.2014, 23:49

Micutza Luana 1

07.02.2014, 00:33

bun

mihaelam90 1

07.02.2014, 00:35

Delicios mai Cristinutz

deyutzky 1

07.02.2014, 06:45

delicios!!!

MotanLaOale 1

07.02.2014, 08:48

_Alina_ 1

07.02.2014, 09:53

diaconta 1

07.02.2014, 10:05

Simplu si bun

MonaMimi 1

07.02.2014, 10:43

ianculubita 1

07.02.2014, 11:21

Pushaa 1

07.02.2014, 13:02

delicios!

Studenta_la_cratita 1

25.03.2014, 17:52

De mult căutam o rețetă de tiramisu. Am s-o încerc pe-a ta. Sunt sigură că o să-mi placă

Florentina_Cristina 1

26.03.2014, 22:48

Este o reteta simpla si foarte gustoasa

monik80 1

14.03.2015, 23:18

Poti sa incerci si cu crema la rece de la Dr. Oetker cu gust de cafea,e delicioasa,si se apropie mult de gustul de tiramisu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală