Tiramisu reţetă cu frisca

de Panacris in Dulciuri, 23 Sep 2012 | 3839 vizualizari

COMENTARII (22)

Poliana 1

23.09.2012, 20:08

eu prima la desert!!!

diaconta 1

23.09.2012, 20:10

mi-e dor de-un Tiramisu
dar mie nu-mi plac ouale crude in crema

Rocsi 1

23.09.2012, 20:12

Chiar nu am facut de mult!

Valclaudia 1

23.09.2012, 20:13

delicios desertul

Angelina_Elena 1

23.09.2012, 20:13

un desert foarte bun!

portiadelumina 1

23.09.2012, 20:14

Doar ce ziceam adineauri de un desert. Iar tiramisu e taman bun pentru o seară de duminică

scortisoara 1

23.09.2012, 20:18

vreau si eu o portie! ador tiramisu!

Panacris 1

23.09.2012, 20:25

Dia, la bunica, desertul cel mai sofisticat era galbenus de ou frecta cu zahar, daca avea si cacao in casa, era super mega delicios Eu l/am reinventat apoi, galbenus e ou, frecta cu zahar si ness cafe, asat undeva in 1982

Panacris 1

23.09.2012, 20:26

at inteles voi galbenus de ou, frecat cu ..

Bya Ralu 1

23.09.2012, 20:27

super bun

corina241 1

23.09.2012, 20:39

bunnn

mamaieelena 1

23.09.2012, 20:50

bun rau

Lau 1

23.09.2012, 20:55

bun

alldaycooking 1

23.09.2012, 21:03

ce bun!

MotanLaOale 1

23.09.2012, 21:07

adry88 1

23.09.2012, 21:08

bun bun

Bunica 1

23.09.2012, 21:08

Buuuuuuuun!

mirela0911 1

23.09.2012, 21:30

Bun de tot!

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:29

lilik 1

23.09.2012, 23:32

place tuturor

Cris2711 1

24.09.2012, 16:38

Ihiiii

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 16:02

eu sunt moarta dupa el

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă adaptata