Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la Crock-Pot

de Bya Ralu in Porc, 13 Aug 2016 | 558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g naut uscat
  • 150 g pulpa de porc
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana de pasta de rosii
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce/praf de chilli
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la Crock-Pot:

Nautul se pune intr-un castron acoperit cu apa si se lasa peste noapte.

Carnea o taiem in bucati mai mari si o punem in vasul de la Crock Pot cu putin ulei de masline,setam aparatul la Hight pentru 03:00.

Dupa cateva minute punem un pahar de apa calda si lasam sa fiarba carnea car 01:30 dupa care adaugam nautul scurs si clatit,ceapa tocata marunt ,ardeiul iute taiat felii,usturoiul strivit,morcovul dat pe razatoare si condimentele.

Dupa 30 minute punem pasta de rosii si dovlecelul zucchinii taiat cuburi cu tot cu coaja.

Se presara patrunjel tocat marunt.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la Crock-Pot-0
Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la Crock-Pot-1
Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la Crock-Pot-2
Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la Crock-Pot-3
Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la Crock-Pot-4
Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la Crock-Pot-5

COMENTARII (22)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

15.08.2016, 12:29

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

16.08.2016, 08:43

anca_rm

anca_rm 1

16.08.2016, 14:14

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!