Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci

de Oana in Slow Cooker, 27 Noi 2018 | 1388 vizualizari

 

Imi plac la nebunie prajiturile facute la slow cooker, ies super pufoase, usor umede in interior, nu sunt inecacioase, sunt nemaipomenite! Prajitura asta de post este atat de buna! Neaparat sa o faceti si voi! Eu am facut-o la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital.

 

INGREDIENTE

    • 200 ml ulei
    • 300 ml apa
    • 380 g gem de prune cu nuca
    • 3 linguri zahar
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 1 lingura zahar vanilat
    • 400 g faina alba
    • 40 g cacao
    • 1 lingurita scortisoara
    • 10 g praf de copt
    • 4-5 prune
    • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci:

Intr-un bol se pun gemul, zaharul tos si cel vanilat, esenta de vanilie si uleiul.


Se amesteca bine cu un tel.


Se adauga apa si se omogenizeaza compozitia.


Faina, praful de copt, cacaua si scortisoara se amesteca impreuna.


Se toarna in bol si se amesteca bine cu un tel sau o spatula.


Se pune hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital, se rastoarna compozitia se niveleaza usor.


Se asaza deasupra prunele taiate in patru.


Se pune capacul si se seteaza modul de gatire High pt 2 ore.


Cand programul s-a terminat se scoate prajitura si se lasa la racit pe un gratar.


Se pudreaza cu zahar si se taie rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

28.11.2018, 17:29

Super faină !!!!

Rocsi 1

28.11.2018, 19:12

Ce prajitura bunaaa!

mihaelar63 1

14.03.2019, 13:16

Super!!! Pe placul meu !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată  "SOMN UȘOR "

ieri la 16:00

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

ieri la 11:10

Placinta frageda cu branza si marar

ieri la 10:24

Foietaj cu ciuperci - de post

pe 21.03 la 19:32

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot 4,7 L