Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci

de Oana in Slow Cooker, 27 Noi 2018 | 2220 vizualizari

 

Imi plac la nebunie prajiturile facute la slow cooker, ies super pufoase, usor umede in interior, nu sunt inecacioase, sunt nemaipomenite! Prajitura asta de post este atat de buna! Neaparat sa o faceti si voi! Eu am facut-o la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital.

 

INGREDIENTE

    • 200 ml ulei
    • 300 ml apa
    • 380 g gem de prune cu nuca
    • 3 linguri zahar
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 1 lingura zahar vanilat
    • 400 g faina alba
    • 40 g cacao
    • 1 lingurita scortisoara
    • 10 g praf de copt
    • 4-5 prune
    • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci:

Intr-un bol se pun gemul, zaharul tos si cel vanilat, esenta de vanilie si uleiul.


Se amesteca bine cu un tel.


Se adauga apa si se omogenizeaza compozitia.


Faina, praful de copt, cacaua si scortisoara se amesteca impreuna.


Se toarna in bol si se amesteca bine cu un tel sau o spatula.


Se pune hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital, se rastoarna compozitia se niveleaza usor.


Se asaza deasupra prunele taiate in patru.


Se pune capacul si se seteaza modul de gatire High pt 2 ore.


Cand programul s-a terminat se scoate prajitura si se lasa la racit pe un gratar.


Se pudreaza cu zahar si se taie rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

28.11.2018, 17:29

Super faină !!!!

Rocsi 1

28.11.2018, 19:12

Ce prajitura bunaaa!

mihaelar63 1

14.03.2019, 13:16

Super!!! Pe placul meu !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Burrito vegetarian, de post
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L