Tocanita cu carne de porc si ciuperci

de elena1988 in Porc, 11 Feb 2011 | 6846 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

11.02.2011, 19:18

mamaieelena 1

11.02.2011, 19:26

vai ce bine arata

kamy 1

11.02.2011, 19:38

LUK 1

11.02.2011, 22:19

cismaru_nicoleta 1

11.02.2011, 22:46

Arata tare bine ce e alb in farfuie??

elena1988 1

12.02.2011, 06:47

ala alb din farfurie este piure

elena1988 1

12.02.2011, 06:47

dar se vede m-ai alb din cauza lumini, si poza este facuta cu telefonul

DIANA B 1

12.02.2011, 10:50

mda , costat ca si tu ai o camera foto la fel de dereglata ca si-a mea ... oare de ce nu le dam cuiva priceput sa ni le regleze ? pacat de mancarurile la care bucatarim atat

elena1988 1

15.02.2011, 19:17

asta este, pana mi-oi lua si eu un aparat foto

Cris2711 1

15.02.2011, 19:19

Diana si Elena si camera mea isi ia ramas bun incet,incet de la mine,are vreo 6 ani si incet,incet o ia razna de craciun o sa imi cumpar alta,sper ca pa´na atunci sa nu ma lase de tot

elena1988 1

24.02.2011, 10:36

rocsi kamy luk

elena1988 1

24.02.2011, 10:36

nico

elena1988 1

24.02.2011, 10:36

mamaieelena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Papricaş cu găluşte de făină