Tocanita de cartofi cu costita de miel

de cryss in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2010 | 11628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe potrivite
  • 500 gr cartofi
  • 500gr costita de miel(poate fi si altfel de carne)
  • sare
  • pasta de ardei sau boia
  • patrunjel 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu costita de miel:

Se caleste ceapa in putin ulei,pasta de ardei si sare ,

cand e calita, se pune carnea spalata in prealabil,si se lasa sa fiarba

,intre timp curatam cartofii ,ii spalam si ii taiem in cubulete mai mari sau mai mici ,dupa plac.

Cand e aproape fiarta carnea ,punem cartofii si completam cu apa, sare,piper ,lasam sa fiarba.

Cand  sunt gata fierti si cartofii,se ia de pe foc, se pune patrunjelul si se mai drege cu condimente.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu costita de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

16.08.2013, 11:41

La multi ani

Bunica 1

16.08.2014, 12:25

La multi ani!

miki_a 1

16.08.2015, 21:48

La multi ani!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei cu ceapa