Tocanita de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 6 Feb 2010 | 12952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui(am avut de tara)
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 3 linguri de faina
  • 5-6 linguri smantana
  • patrunjel,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Se proportioneaza puiul,se spala si se lasa la scurs.Ceapa se taie marunt,morcovul se da pe razatoarea mica si se pun impreuna intr-o cratita cu 2 linguri de ulei.Dupa ce s-au calit se adauga puiul si se lasa putin la fript,apoi se pune apa(sa acopere carne),se da focul la minim si se pune capacul.Cnd s-a fiert carnea faceti un rantas din smantana si faina,opriti focul si-l puneti,amestecand energic sa nu se faca cocoloase.dupa ce ati pus rantasul mai puneti cateva minute pe foc,condimentati si puneti patrunjelul tocat marunt"(eu am pus si cativa catei de usturoi).Am servit cu mamaliguta si castraveti murati.

                   POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocănele de pui a la Padre