Tocanita de vitel

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 26 Ian 2010 | 20786 vizualizari

COMENTARII (16)

madi_marin 1

26.01.2010, 16:57

arata minunat . e o mancare delicioasa....

rivka 1

26.01.2010, 17:25

arata bine ...

Adinacarla 1

26.01.2010, 20:33

felicitari...trebuie incercata

AlinaL 1

26.01.2010, 21:52

Mmmm, ce bine arata!

Bucataras 1

26.01.2010, 23:22

mie-mi place si setul de farfurii si castronele, este f fresh

Teo 1

26.01.2010, 23:32

imi place felul de mancare le care l-ai pregatit astazi,vitel, bun ,bun!

Sylvia 1

27.01.2010, 11:32

Multumesc pentru aprecieri, mi-am zis sa va prezint si manacaruri mai normale sa nu ziceti ca gatesc numai ciudatenii mie imi plac toate si cele super traditionale si cele exotice, cred ca merita incercate toate

Sylvia 1

27.01.2010, 11:34

Bucataras si eu iubesc farfuriile astea, imi dau o senzatie de fresh si de buna dispozitie, parca orice ai manca din ele e fresh trebuie sa imi caut deja de rezerva pe cand o sa le sparg pe astea .

ANCA 1

29.01.2010, 13:20

foarte bine arata, la fel fac si eu, insa urasc delikatul..nu folosesc deloc, e numai chimicale..

Sylvia 1

29.01.2010, 15:01

Anca ai perfecta dreptate, la unele mancaruri il adaug totusi ca parca "lipseste" am descoperit chiar azi o reteae de vegeta naturala facuta de casa, daca imi iese promit ca pun reteta

gaby_duceag 1

29.01.2010, 15:05

Sylvia,la fel si eu..simt ca la unele mancaruri lipseste ceva..si am mereu in casa delikat si pun de ex. la ciupercile cu ou si smantana sau la pilaf,daca nu pun parca nu-i gata

Miha 1

29.01.2010, 15:40

Nici eu nu mai folosesc Vegeta sau Delicat de multa vreme. La inceput aveam si eu aceeasi senzatie, ca mai trebuie ceva, dar incet incet ne-am obisnuit, am mai pus o buruiana mai un prafulet de buruiana...

ANCA 1

29.01.2010, 15:49

eu, exact ca Miha, si schimbarea s-a produs cand mi-am cunoscut sotul, el chiar uraste gustul de delikat..e o chestie de educarea gustului, acum nici nu concep gust mai bun decat cel aromatizat cu ierburi, delikatul mi se pare gust de medicament..

Brindusa 1

29.01.2010, 16:22

Ma bucur mult, fetelor ca nu mai folositi toate chimicalele alea! Incercati, iar daca vi se pare ca ii lipseste ceva mancarii, puneti niste foi de dafin, 2-3 cuisoare, putin oregano (mai ales daca e mancare cu rosii). O sa vedeti cum i se schimba gustul si fara toate prafurile de la cutie. Stiu ca este greu la inceput, mai ales ca toate chimicalele dau dependenta (fara gluma). Eu am reusit, chiar si mama mea a reusit, asa ca sunt sigura ca o sa reusiti si voi

Brindusa 1

29.01.2010, 16:23

@Sylvia: abia astept reteta de vegeta naturala!

Sylvia 1

05.02.2010, 13:59

Brandusa o postez deindata ce imi iese asa cum vreau eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza la cuptor