Tochitura de porc la ceaun

de AnyCostescu in Porc, 25 Sep 2012 | 18258 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.09.2012, 10:50

Aaaa ce mai merge o tochitura!

Denissa 1

25.09.2012, 10:59

Imi ploua pe tastatura!

- Andreea - 1

25.09.2012, 11:09

ce pofta mi-ai facut....

Bya Ralu 1

25.09.2012, 11:19

hmmm ce buna e

kukibella 1

25.09.2012, 15:50

alinutzika 1

25.09.2012, 16:25

mai ai loc la masa?

AnyCostescu 1

25.09.2012, 16:27

sigur ca da

gaby_gabytza 1

25.09.2012, 17:13

Bun bun

olivee 1

25.09.2012, 19:11

super!is moarta dupa tochitura!

MotanLaOale 1

25.09.2012, 22:23

_Alina_ 1

26.09.2012, 09:05

vreau si eu o portie zdravana ca tare bine mai arata

Sim0na 1

26.09.2012, 21:49

Si noi punem ceapa la tochitura de porc.. doar ca pe la jumatatea perioadei de prajire si intreaga. Ii da un gust dulceag
Ce pofta mi-ai facut..

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:47

nu refuz niciodata asemenea ospat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura