Tochitura moldoveneasca a la Vladut

de Miha in Porc, 23 Mai 2010 | 17943 vizualizari

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

23.05.2010, 23:51

da, logic ca numa' pentru stropit ramane) ca cea mai mare parte e bauta)).THOMAS- la lupta!))

Miha 1

23.05.2010, 23:52

Nooo...THOMAS...CU TOATA VITEZA-NAINTE! )

gaby_duceag 1

23.05.2010, 23:53

da, Bakuganu-i la lupta dar iar n-am aparatul asa ca ma apuc de desenat tricouri))

Miha 1

23.05.2010, 23:58

Bine ca nu te apuci de tricotat, ca de desenat e usor. )

Ina 1

24.05.2010, 01:56

super!

Bucataras 1

24.05.2010, 09:43

In sfirsit! Concursul pentru mamici cu premii pentru pici are un participant, bravo Mihaaaa

ela 1

24.05.2010, 09:44

bucataras si mariana a facut cornurile pt concurs

Miha 1

24.05.2010, 09:55

Multumesc Ina!

Miha 1

24.05.2010, 09:55

Da...si Mariana este! Ea centreaza, eu dau cu capul...Sau invers.

ela 1

24.05.2010, 09:56

degeaba,miha,bucataras nu vede mingea azi

Miha 1

24.05.2010, 10:02

Si mai e si Ana. Mariana centreaza...eu dau cu capul...si Ana da gol.

ela 1

24.05.2010, 10:06

degeaba,arbitrul inca doarme

Rocsi 1

24.05.2010, 10:20

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 11:22

O portie de tochitura moldoveneasca asi manca si eu................dar oare imi dai?

Miha 1

24.05.2010, 11:24

Daca iti place si vrei iti dau.

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 11:44

Daaaaaaaaaa, imi place tare mult.....si bineinteles ca vreau....................multumesc,Miha!

Roxana 1

24.05.2010, 13:06

dicarmencitta1957 1

24.05.2010, 14:08

Ah ce bunatate ai facut acolo draga Miha,mmm o bunatate.Felicitari,arata tare apetisant.

epurasha2bb 1

24.05.2010, 14:44

foarte frumos si gustos! as manca de 3 ori pe saptamana!

mena29 1

24.05.2010, 17:23

bravo Miha la tine toate retetele sunt apetisante

ana 1

24.05.2010, 18:52

Miha imi place tochitura ,cred ca nu a mai ramas nimic

nadina73 1

24.05.2010, 23:51

foarte bine arata miha felicitari si multa bafta la concurs

nadina73 1

26.05.2010, 23:07

felicitari pentru premiu

feliciana_maria_1209 1

24.10.2010, 03:25

buna miha...o intrebare am si eu....ai scris: carnea se taie cubulete si se pune la prajit.....te-ai referit la carnea de porc, de pui si la carnati .....ca nu am inteles.Ms si scuze daca intrebarea este neavenita.

Miha 1

24.10.2010, 14:18

Toata carnea (ceafa de porc, pulpa de porc, piept de porc, piept de pui,carnaciori proaspeti) se taie cubulete.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit