Tort aniversar Alexandru

de adasev12 in Torturi, 29 Ian 2011 | 8789 vizualizari

COMENTARII (89)

adasev12 1

12.02.2011, 19:16

madi, miha, bucatars....

adasev12 1

12.02.2011, 19:17

epurasha, carla, bunica...sunteti f dragute

adasev12 1

12.02.2011, 19:18

ruxy, divainbucatarie, lia....

adasev12 1

12.02.2011, 19:19

mitinita, lili, ionela....mersiiiiiiiiiiiii

adasev12 1

12.02.2011, 19:19

mamaieelena, comanligia....

adasev12 1

12.02.2011, 19:20

deyutzky, retetegg,motanlaoale...multumesc mult

adasev12 1

12.02.2011, 19:23

fetelor, multumesc din suflet tuturor pentru cuvintele frumoase...ma bucur ca am primit urari si de la alte fete- bucatarasi in premiera...sunteti f amabile si dragute si ma bucur ca sunt printre voi.un pupic mare la toate si o imbratisare calda

promit sa revin cu un tortulet pt toate...dar cred ca doar pe maine...ca inca nu l-am terminat ....sa fie 2 in 1....( si pt sf valentin)....

diaconta 1

12.02.2011, 19:44

La multi ani draga mea sa ai parte de mult noroc si fericire ,sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de familia ta.Te sarut cu drag Dia sa ai petrecere frumoasa

adasev12 1

12.02.2011, 21:25

dia...iti multumesc din suflet...

ella 87 1

12.02.2011, 21:25

la multi ani....daca nu am forma pt blat pot sa il coc intr-o oala

Bucataras Medi 1

12.02.2011, 21:28

La multi ani, sanatosi si frumosi!........................

adasev12 1

12.02.2011, 21:44

ella ...eu folosesc tavi de aluminiu cumparate, de unica folosinta...sunt super.
credc a si in oala merge copt...doar sa ungi bine oala si s ao tapetezi cu faina, sa nu prinda la fund

adasev12 1

12.02.2011, 21:44

medi, tte pup dulce si mersi

-Marius- 1

09.12.2018, 13:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort San Valentino