Tort caramelos-ciocolatos ( da' rau de tot! )

de alice_ciobanu in Torturi, 4 Noi 2011 | 5415 vizualizari

COMENTARII (18)

Miha 1

04.11.2011, 16:06

Iete ca-s prima!

Miha 1

04.11.2011, 16:06

Cum o fi aratand un wok lipit de limba?

alice_ciobanu 1

04.11.2011, 16:07

haida Miha, ca stii ca iti dau cu mare drag

Lau 1

04.11.2011, 16:18

vreau si eu

diaconta 1

04.11.2011, 16:21

imi place
sper sa nu ma bantuie

alice_ciobanu 1

04.11.2011, 16:35

Dia..si eu sper....

My precioussss )

MIUTA 1

04.11.2011, 18:25

Ce bine arata

alldaycooking 1

04.11.2011, 18:39

Bun, bun!!

MotanLaOale 1

04.11.2011, 19:33

Rocsi 1

04.11.2011, 20:41

bunatate

aziz 1

04.11.2011, 21:08

asa ,asa deci ...

Bunica 1

04.11.2011, 21:41

mai ciocolatos nu se putea Ufffffffffff, fetele din Moldova pricepute mai sunt !

mirela0911 1

04.11.2011, 22:52

da chiar e ciocolatos rau de tot

gaby_duceag 1

04.11.2011, 22:53

ce de-a ciucalata

danakarin 1

06.11.2011, 06:51

foooarte bun, cam complicat , dar fooarte bun

jolygina 1

06.11.2011, 10:20

mena29 1

14.11.2011, 17:29

Wow wow...cum de am ratat asa ceva,sunt topita dupa tot ce inseamna ciucalata,recunosc,ma bantuie si pe mine ce buuun

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 14:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cupola in 3 culori