Tort cu blat de bezea (Pavlova)

de Criss in Torturi, 20 Dec 2010 | 20795 vizualizari

COMENTARII (35)

Ligia Bxl 1

21.12.2010, 17:29

Criss 1

21.12.2010, 18:33

madi_marin 1

21.12.2010, 20:36

arata senzational....

Criss 1

21.12.2010, 21:19

Multumesc Madi.

MIUTA 1

27.12.2010, 14:34

la favorite cu reteta

mirela_chicago 1

28.12.2010, 01:03

esti o specialista , foarte curat si frumos lucrezi , bv tie ma bucur de astfel de persoane , toate de aici sunteti super ok va admir si in fiecare zi ma uit la retele voastre , la multi ani si un an nou bun,

Criss 1

28.12.2010, 09:50

Multumesc Miuta.

Criss 1

28.12.2010, 09:52

Multumesc Mirela. Nu ma consider specialista, poate doar o pasionata in ale bucatariei.

Xandrinne 1

23.06.2013, 15:46

Tare mult imi place cum ti-a iesit!

babi5 1

16.12.2014, 07:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu mascarpone