Tort cu ciocolata, bezea si crema de lapte

de Ela68 in Torturi, 9 Ian 2014 | 75903 vizualizari

COMENTARII (123)

Ela68 1

10.01.2014, 09:10

deyutzky, multumesc

Ela68 1

10.01.2014, 09:10

anca, ma bucur ca-ti place

ianculubita 1

10.01.2014, 10:06

Ce frumos arata,cred ca a fost delicios!!ai avut ceva de lucru!!

_Alina_ 1

10.01.2014, 10:48

O bunatate!

Rocsi 1

10.01.2014, 11:19

Un tort absolut minunat. Te felicit

Ela68 1

10.01.2014, 11:54

Lubita, am scris mult, dar nu e greu de facut

Ela68 1

10.01.2014, 11:55

Alina, combinataia a fost reusita

Ela68 1

10.01.2014, 11:56

Multumesc Rocsi

diaconta 1

10.01.2014, 13:17

haide Ela,ca nu-i asa.Ai foarte multe chestii care-mi plac,cel putin mie.Modestia ne omoara )))
Si eu ma tot gandesc acum cum sa ornez tortul sa fie wowwwwwwww,sa nu ma fac de rusine,la gust cred ca-i minunat

Ela68 1

10.01.2014, 15:04

Dia, intotdeauna m-am subapreciat, recunosc asta. Asa am fost crescuta si nu-mi pare rau, chiar daca am avut de pierdut in viata.
Ce tort ai facut ?

diaconta 1

10.01.2014, 15:07

Am facut un pandispan cu cacao,cu crema de ciocolata,sampanie si jeleu de fructe de padure.Am ramas la partea cu ornatul.Am facut niste ornamente,dar nu mi-au iesit cum as fi vrut.
Imi plac de mor alunele alea ale tale,dar nu mi-ar iesi "ever",n-am prea multe vorbe cu caramelul

gaby_duceag 1

10.01.2014, 15:10

da' poate are el cu tine ))))))))))))))))

diaconta 1

10.01.2014, 15:47

Gaby,nu cred ))) n-are numarul meu

Ela68 1

10.01.2014, 16:16

of, am scris un mesaj si nu s-a salvat. Dia, poti sa incerci, crede-ma nu-i atat de complicat. Secretul este ca trebuie sa lasi zaharul ars sa se raceasca, insa nu atat de mult. Fierbinte fiind nu ramane pe aluna, se scurge tot. Iei scobitoarea cu aluna infipta si o treci prin zaharul ars. Lasi deasupra sa se scurga si racindu-se se formeaza firele. Eu m-am complicat, de aceeau n-au iesit toate la fel. Hai ca merge

diaconta 1

10.01.2014, 16:18

pai ma gandesc ca trebuie sa le tii pe toate la scurs cam in acelasi timp

Micutza Luana 1

10.01.2014, 16:39

nebunieeeee ::

Ela68 1

10.01.2014, 19:31

Dia, oricum trebuie facut in cantitati mici , pentru ca dupa 4, 5 alune zaharul incepe sa se intareasca si e musai sa-l reincalzesti putin.
Am gasit explicatii aici http://www.justlovecookin.com/2011/12/tort-de-ciocolata-cu-orange-curd.html sau aici http://anditudor.blogspot.ro/2010/05/cheesecake-cu-ciocolata-si-alune-de.html

Ela68 1

10.01.2014, 20:04

Multumesc Lu`

mihaelam90 1

10.01.2014, 21:39

oaaa super bine arata!!! Cred ca e foarte gustos

Ela68 1

10.01.2014, 21:50

da miha, a fost gustos, a ramas doar amintirea

diaconta 1

10.01.2014, 22:23

Mersi Ela Acum ca am terminat tortul sunt cam dezamagita.E urat si nu-mi place deloc.Si cred ca-i si prea mic

Ela68 1

10.01.2014, 22:43

Hai mai Dia, nu poate fi atat de rau, sa ne arati poze

diaconta 1

10.01.2014, 22:58

O sa fac maine poze,dar la cat e de intunecat afara ca ploua rau si pozele or fi nasoale precum tortul

Pushaa 1

11.01.2014, 14:50

Ela68 1

11.01.2014, 22:53

pushaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pide cu branza si spanac
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Tort 3 Chocolates - reteta cu nr.100