Tort cu crema de mascarpone

de Miha in Torturi, 10 Oct 2009 | 17123 vizualizari

COMENTARII (48)

Miha 1

21.10.2009, 14:54

Multumesc dANNY!

Miha 1

21.10.2009, 14:56

Care-s aia de peste drum Dany?

gaby_duceag 1

08.11.2009, 09:18

buna dimineata si La multi ani ,din suflet!

ala_oancea 1

27.11.2009, 08:23

Miha, ti-am vazut tortul in revista Bucataria de azi Felicitari pentru premiu

Miha 1

27.11.2009, 09:10

Multumesc Ala! A fost surprinzator ca am castigat, nu ma asteptam. Am trimis reteta avand un imbold de moment Apoi am si uitat. Ieri ma ma felicita o mamica pe un anumit forum si eu habar n-aveam despre ce vorbeste sau macar daca vorbeste cu mine.

ANCA 1

23.12.2009, 18:37

Mihaaa, vreau sa fac crema mascarpone, ma avant! de care cioco alba????menajera sau obisnuita?

Miha 1

23.12.2009, 21:57

Primola sau Kandia.

fluturas 1

23.12.2009, 22:27

mie imi ploua in gura la dulciurile tale,felicitari,arata spectaculos!
eu nu am tragere de inima pentru torturi si chestii din astea cu zahar..imi plac dar n-am rabdare sa le fac!

ANCA 1

23.12.2009, 22:42

d-aia zic eu ca fac doar crema, la blat nu ma bag inca

ANCA 1

24.12.2009, 22:39

oare blatul ar merge usor insiropat?...

Miha 1

25.12.2009, 12:29

Anco, am ajuns cam tarziu pe aici... Cum a iesit tortul? Craciun fericit!

milkaela 1

19.01.2010, 13:41

tortul asta l-am vazut intr-o revista.....exact la fel....si trimisa de o doamna mihaela e reteta....oare cine o fi?)

Miha 1

19.01.2010, 14:41

Oare cine? Chiar asa...

ancad 1

16.02.2010, 12:03

Am votat minunatul tort!

Miha 1

16.02.2010, 12:17

Multumesc!

mihaelar63 1

02.03.2010, 08:51

felicitari ptr . premiu !!! acest ,, martisor '' il meriti intrutotul

Miha 1

02.03.2010, 09:38

Multumesc Mihaela, esti tare draguta!

nacularisa 1

17.10.2013, 06:16

Blatul nu necesita insiropare?

Miha 1

17.10.2013, 10:13

Daca iti plac blaturile insiropate il poti insiropa. Cu sirop de zahar ars, cu cafea... cu ce-ti place

MOKUSKA 1

22.05.2014, 19:30

ce bun e

babi5 1

19.12.2014, 13:47

Super bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu trei ciocolate