Tort cu dragoste

de leoflori in Torturi, 11 Oct 2009 | 22728 vizualizari

COMENTARII (38)

Miha 1

11.10.2009, 12:43

LA MULTI ANI sotului!

leoflori 1

11.10.2009, 12:47

sar'na Miha

rivka 1

11.10.2009, 13:31

foarte frumos, si la multi ani felicitari!

leoflori 1

11.10.2009, 13:36

Rivka, multumim

rivka 1

11.10.2009, 14:02

cum ai facut inimioarele?

ANCA 1

11.10.2009, 14:18

la multi ani sotului, cred ca e delicios tortul!

leoflori 1

11.10.2009, 14:23

Anca, multumesc! chiar daca e alba, este cu muuuulta ciucalata! iti trimit o felie virtuala

leoflori 1

11.10.2009, 14:26

pt. Rivka :am topit ciocolata menaj(200 gr) la bain-marie, am intins-o pe hartie de copt si cand s-a racit, am decupat inimioarele cu forma pt. fursecuri (pe care am folosit-o si la galuste) unele s-au mai rupt, dar in final mi-au ramas destule pt. decorat.
sper ca ti-am fost de folos

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 14:55

la multi ani sotului tau...si eu am aceeasi problema cu ciocolata. pe de o parte e de proasta calitate, pe de alta e si veche si daca prinzi una care s-a mai si topit si reintarit in magazin ai multe rateuri in decoratiunile cu ciocolata. ma intreb daca nu exista o firma care vinde ciocolata "industriala" cum folosesc adevaratii cofetari? stiti vreuna din voi de asa ceva? multumesc

leoflori 1

11.10.2009, 15:43

Klausenburger, multumesc! esti invitata mea la un mare felio!

leoflori 1

11.10.2009, 15:43

Adinuta, multumesc!

rivka 1

11.10.2009, 16:02

multumesc

Oana 1

11.10.2009, 16:17

Ooo, ce frumooos! La multi ani sotului, Flori, sa fie sanatos!

leoflori 1

11.10.2009, 18:25

Oana, iti multumesc! iti trimit o felie mare pt.pitici. te puppp

leoflori 1

13.10.2009, 08:40

o, dany,

leoflori 1

16.10.2009, 20:52

nu Ioana, nu e nevoie de praf de copt. iese destul de consistent si creste fara probleme daca respecti pasii (batut ouale+zaharul 10 minute, faina cernuta....)

leoflori 1

16.10.2009, 22:02

spor la treaba,Ioana! pt.mai multe detalii uita-te si aici: http://bucataras.ro/retete/1026/tort_de_ciocolata_alba_si_frisca.html
am explicat cu foto fiecare pas.
te vei descurca sigur. succes!

leoflori 1

17.10.2009, 08:51

Larisa,multumesc! pt.inimioare de cioco, vezi mai sus, i-am raspuns Rivkai, raspunsul nr.8 parca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort egiptean