pt. Rivka :am topit ciocolata menaj(200 gr) la bain-marie, am intins-o pe hartie de copt si cand s-a racit, am decupat inimioarele cu forma pt. fursecuri (pe care am folosit-o si la galuste) unele s-au mai rupt, dar in final mi-au ramas destule pt. decorat.
sper ca ti-am fost de folos
la multi ani sotului tau...si eu am aceeasi problema cu ciocolata. pe de o parte e de proasta calitate, pe de alta e si veche si daca prinzi una care s-a mai si topit si reintarit in magazin ai multe rateuri in decoratiunile cu ciocolata. ma intreb daca nu exista o firma care vinde ciocolata "industriala" cum folosesc adevaratii cofetari? stiti vreuna din voi de asa ceva? multumesc
nu Ioana, nu e nevoie de praf de copt. iese destul de consistent si creste fara probleme daca respecti pasii (batut ouale+zaharul 10 minute, faina cernuta....)
spor la treaba,Ioana! pt.mai multe detalii uita-te si aici: http://bucataras.ro/retete/1026/tort_de_ciocolata_alba_si_frisca.html
am explicat cu foto fiecare pas.
te vei descurca sigur. succes!