Tort cu mousse de mango si ciocolata alba

de Tuxedo in Torturi, 18 Apr 2013 | 22621 vizualizari

COMENTARII (40)

Dea_Dea 1

18.04.2013, 23:35

Minunat!!

COSTEO 1

18.04.2013, 23:38

wonderful!

Angelina_Elena 1

18.04.2013, 23:56

Un tort superb!!

JamilaCuisine 1

19.04.2013, 00:19

Fooooarte frumos!

marianascarlat 1

19.04.2013, 01:06

,

Tuxedo 1

19.04.2013, 01:45

multumesc!

Bya Ralu 1

19.04.2013, 04:34

hmmm ce fain e

Criss 1

19.04.2013, 06:37

Arata senzational si ced ca e un deliciu.

deyutzky 1

19.04.2013, 06:45

superb!

gaby_duceag 1

19.04.2013, 07:54

E un tort de nota 20!
Bravo!

_Alina_ 1

19.04.2013, 08:12

Fenomenal!

ianculubita 1

19.04.2013, 08:48

waw ce frumos arata!!

ionela2682 1

19.04.2013, 09:00

wwwaaawwwwww!!!!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

19.04.2013, 09:14

Superb arata ortul! Ai muncit ceva la el...

Geanina87 1

19.04.2013, 09:20

MotanLaOale 1

19.04.2013, 09:33

frumos

diaconta 1

19.04.2013, 09:42

Esti o adevarata artista nu pot decat sa te aplaud
L-am trecut la favorite,pentru ca-mi place foarte mult si blatul si cremele si glazura

soryna1981 1

19.04.2013, 10:17

Foarte frumos.Intr-adevar este o opera de arta,merge si cu blat alb,dar e bine sa folosesti oua de casa,deoarece atunci iese blatul destul de galben,iar in contrast cu restul crema/glazura va arata foarte bine.Felicitari pentru reteta,dar si pentru explicatia cu amanuntul in orice detaliu,deoarece sunt retete postate cu explicatii mai putine,inclusiv in ce tine de marimea tavii,cantitati la ingrediente,este tare rau cand vrei sa faci o anumita reteta si vezi la explicatii:faina cat cuprinde,copt in tava(dar ce marime are tava,asta ca pct de reper sa iese blatul/foaia exact ca in reteta),sau la alte ingrediente nu se spune cu precizie si mai ales cand faci pt prima oara acea reteta e bine de stiut cu lux de amanunte orice detaliu.FELICITARI inca o data pentru reteta.

Bucatardinpasiune 1

19.04.2013, 10:44

Imi place la nebunie mango! Iar tortul tau tare-mi mai face cu ochiul pentru masa de Paste!!!

CookieMonster 1

19.04.2013, 10:45

intradevar putem pune ca este arta! Felicitari

diana_k 1

19.04.2013, 11:43

elegant si delicios tortul, felicitari!

Toamna07 1

19.04.2013, 12:45

O frumusete !

Dana_Retetegg 1

19.04.2013, 13:29

Tuxedo 1

19.04.2013, 14:59

va multumesc foarte mult pentru comentarii si pareri! ma bucur ca va place si sper sa il aveti in vedere, cu sfaturile de rigoare ;-).
to all!

Tuxedo 1

19.04.2013, 15:04

Soryna, asa este, daca se va face cu oua de casa va fi mai mult decat ideal.
Sincer noua asa ni s-a parut, ca moussul de mango nu s-a potrivit cu blatul de cacaco, nu se mai simte gustul de fruct, si ar fi pacat, daca il mai face cineva sa faca aceeasi "greseala" (sa o numim asa) ca mine. Cacaoa epateaza gustul de fruct in general, iar mangoul este totusi un fruct cu gust intens, exotic, care merge cu un blat alb. Daca se vrea a impresiona vizual prin contrast, se poate combina blatul negru cu crema de mascarpone :-). Deja ma lungesc....dar ca sa fie perfect, imi place sa dau explicatii, cu amanuntul, asa cum ziceai si tu!
Pupici si multumesc pt aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort ''Mada''