Tort cu sampanie si bezea

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 11 Ian 2011 | 9520 vizualizari

COMENTARII (19)

Teo 1

11.01.2011, 22:31

cum sa o lasi pana adoua zi la rece ?arata grozav si nu rezisti !

Pasiune pentru bucatarie 1

11.01.2011, 22:33

multumesc teo,sincer nu vroiam sa mai fac poze pentru ca acesta a fost tortul de revelion,dar eu nu am stat accasa si nu am apucat sa fac poze la tot tortul si am fost putin suparata,dar am zis ca e pacat sa nu pun reteta asta pentru ca a fost foarte bun

lacrimioara 1

11.01.2011, 22:38

ce bun pacat ca a trecut revelionul si nu mai e tort dar o sa-l probez eu ca prea mi-ai facut pofta

diaconta 1

11.01.2011, 22:38

va sa zica ai terminat temele nu puteam eu sa ma culc fara sa poftesc la tortul asta?

Dana_Retetegg 1

11.01.2011, 22:39

jolygina 1

11.01.2011, 22:42

o bunatate

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:44

Vai Bitza...bestial arata...ploua in gura

LUK 1

11.01.2011, 22:45

delicios

La Ancuta 1

11.01.2011, 23:20

yammy

divainbucatarie 1

12.01.2011, 09:39

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:13

arata super

MotanLaOale 1

12.01.2011, 10:38

bun bun

Rocsi 1

12.01.2011, 10:45

delicioasa

lilik 1

12.01.2011, 11:04

arata super

lia maria 1

12.01.2011, 13:15

Waw ! bitza draga mea ce bunaciune

corina241 1

12.01.2011, 19:36

super!!!!

meosiris 1

12.01.2011, 23:28

Foarte fain se vad straturile prajiturii! Bravo!

MIUTA 1

12.01.2011, 23:36

Wauuu ce bine arata

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 21:46

foarte frumos ar merge o felie acum

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
TORTUL " NAPOLEON "