Tort de Paste a la Roberta

de epurasha2bb in Torturi, 2 Apr 2010 | 7659 vizualizari

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.04.2010, 16:34

susu 1

02.04.2010, 18:13

Foarte frumos tortuletul Mariana. As fura si eu pe urechiatul negru

Oana 1

02.04.2010, 21:27

Dana Cristea - pusikmea 1

02.04.2010, 22:31

PASTE FERICIT!!!

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:00

PASTE FERICIT!

madi_marin 1

03.04.2010, 09:09

imi place tortuletul ....., dar spune+mi, te rog, de unde ai luat praful pentru crema de lichior de oua..... de la Kaufland cumva?...

Rocsi 1

04.04.2010, 13:19

epurasha2bb 1

05.04.2010, 18:58

Buna fetelor, bine v-am regasit!
Am petrecut frumos dar a douazi dePaste deja a plouat si fetele au cam racit! in rest numai bine! sper ca ati petrecut frumos sarbatorile !
Madi praful de lichior deoua la Kaufland,v-am mai zis eu ca e cel mai aproape de mine desi nu cel mai aprovizionat dar asa cum e mai gasesc cate ceva bun!
vamultumesc de vizita la tortuletul meu!

madi_marin 1

05.04.2010, 19:22

imi poti spune si de la ce firma e?...si presupun ca la raionul cu prafuri de creme, budinci....frisca, nu?

epurasha2bb 1

05.04.2010, 20:40

Sigur Madi, am scris si la ingrediente, este Dolce Stilla si se gaseste la raionul unde gasesti si Dr Otker,unde sunt toate esentele si cremele.Este si foarte ieftina fata de alte cremeSe face usor cu lapte rece, exactac si cele de ;a Dr.Otker.

epurasha2bb 1

09.04.2010, 10:33

fetele sa stiti ca eu am vrut sa pun poza cu sectiunea dar apare un mesaj cu fata trista de la Supremu care zice ca nu mai poti modifica mesajul dupa 3 zile.Deci, sefu daca e voie pot sa scriu din nou toata reteta si sa adaug pozele toate si s-a o stergem pe asta.Desigur in cazul asta se sterg si comentariile banuiesc.Sau cum sa facem sa fie bine?trimit pe mail pozele de adaugat, vrei?

babi5 1

18.12.2014, 06:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort pentru iubirea mea