Tort Feerie de Iarna

de Ancutsa in Retete Montare D’oro, 25 Noi 2018 | 3192 vizualizari

COMENTARII (42)

Constelatialeu 1

25.11.2018, 22:31

La multi ani !

mihaelar63 1

25.11.2018, 22:32

La multi ani !!! Frumos tort

simona72 1

25.11.2018, 22:35

Ce frumos! Chiar se potrivește pt Sărbători! La mulți ani!

RODIMUR 1

25.11.2018, 22:37

Ce frumusețe de tort, cu oameni de zăpadă...! La mulți ani, surorii tale!

MotanLaOale 1

25.11.2018, 22:47

Ancutsa 1

25.11.2018, 23:07

Multumesc frumos, Cleme!

Ancutsa 1

25.11.2018, 23:07

Multumesc mult, Mihaela!

Ancutsa 1

25.11.2018, 23:07

Multumesc mult, Simona!

Ancutsa 1

25.11.2018, 23:07

Multumesc mult, Rodica!

Ancutsa 1

25.11.2018, 23:08

Motan

diaconta 1

25.11.2018, 23:09

Oooooo ce tort frumos si sigur gustos
La multi ani surorii tale

vasimur 1

25.11.2018, 23:24

Bya Ralu 1

26.11.2018, 00:29

super! la multi ani

Valclaudia 1

26.11.2018, 06:25

Foarte frumos tortul! La multi ani sarbatoritei!

mirela0911 1

26.11.2018, 08:36

Ce tort frumos! La multi ani, surorii tale!

Gabriela_Gh 1

26.11.2018, 09:25

La tine vine sigur Mosul pentru ce tort frumos ai facut !

Gherca Daniela 1

26.11.2018, 10:31

superb si delicios!

Ancutsa 1

26.11.2018, 13:57

Multumesc mult, Claudia!

Ancutsa 1

26.11.2018, 13:58

Domnule Vasile

Ancutsa 1

26.11.2018, 13:58

Multumesc frumos, Bianca!

Ancutsa 1

26.11.2018, 13:58

Multumesc frumos, Claudia!

Ancutsa 1

26.11.2018, 13:59

Mirela, ma bucur mult ca ti-a placut! Iti multumesc!

Ancutsa 1

26.11.2018, 14:00

Gabriela, multumesc mult! Sper sa te auda si Mosul!

Ancutsa 1

26.11.2018, 14:00

Daniela, iti multumesc mult!

Panacris 1

26.11.2018, 19:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Red Velvet, cu crema de branza si lamaie