Tort Himalaya

de Lia_ in Torturi, 10 Ian 2014 | 13999 vizualizari

COMENTARII (50)

diaconta 1

10.01.2014, 22:41

Am zis ca-mi place mult de tot

Ade200 1

10.01.2014, 23:17

Mult de lucru, dar merită.

Bya Ralu 1

11.01.2014, 01:43

e excelent lia bravo

roxana_simona 1

11.01.2014, 02:03

Lia_ 1

11.01.2014, 06:26

Ade, eu am dat variante, de aceea am scris mult dar sunt ca la orice tort: "blat" (foile), crema si coulis in loc de glazura

foile nu sunt de intins cu sucitorul, merge repede (coptul dureaza)

asamblarea e de ras, nu e de intins fondant si de facut floricele laborioase

Lia_ 1

11.01.2014, 06:27

Daca Diei si lui Mihu le place, am trecut examenul

danakarin 1

11.01.2014, 06:47

Frumos tort ! Te rog sa -mi spui cat timp ai copt in cuptor si la ce temperatura?

Lia_ 1

11.01.2014, 07:24

Multumesc Dana ca ai citit. Pe blog corectasem acest neajuns pe care l-am observat dar am editat direct si in calculator ramasese vechiul text. Scuze!

Am editat acum si completat:
"Se coc la 110-120 grade, punand tava pe treapta cea mai de sus a cuptorului pana incepe sa se rumeneasca pe margini. Dureaza vreo 45 de minute la foi iar bezelutele mici se coc rapid, dupa 10 minute se rumenesc dar raman moi la mijloc (la cuptorul cu gaz). Dupa primele 20 de minute incepeam sa le cercetez pt. ca la cuptorul meu repede se rumenesc pe fund, spre final am redus chiar la treapta 1. Puteti intredeschide usa si protejati butoanele ca atunci cand coaceti la grill."

Sa ma mai atentionezi daca este ceva neclar

danakarin 1

11.01.2014, 07:39

dantes 1

11.01.2014, 07:49

Frumos si delicios

ralu_ca 1

11.01.2014, 08:47

Criss 1

11.01.2014, 09:14

ianculubita 1

11.01.2014, 09:27

mmm,e bun chiar foarte bun,da ai avut ceva treaba la el!!

mamaieelena 1

11.01.2014, 10:10

frumos

simona72 1

11.01.2014, 12:37

Frumos, delicios si bravo pt descrierea modului de preparare!!

Alexandra Elena 1

11.01.2014, 14:59

super

Valclaudia 1

11.01.2014, 15:40

excelent! Felicitari, Lia!

Lia_ 1

11.01.2014, 17:54

va multumesc

madi_marin 1

11.01.2014, 18:24

delicios trebuie sa fie!

Micutza Luana 1

11.01.2014, 21:20

wow super

diana_k 1

12.01.2014, 19:37

wow ce bunatate

Lia_ 1

12.01.2014, 20:44

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 21:35

superb tort

monik80 1

21.03.2015, 06:39

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 15:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Giulia