Tort Sacher

de Miha in Torturi, 13 Sep 2009 | 16901 vizualizari

COMENTARII (30)

Oana 1

14.09.2009, 11:23

De cand am si eu in plan tortul asta...sper sa-l fac in curand Foarte usor de facut!

Miha 1

14.09.2009, 12:20

Si eu il aveam pe lista de mult timp. E foarte usor de facut,asa ca va urez sa aveti spor!

rivka 1

14.09.2009, 12:49

haha Miha esti minunata cu prajiturile tale , nici nu ai idee ce mult imi place

Miha 1

14.09.2009, 13:08

leoflori 1

14.09.2009, 13:16

e cu ciucalata deci hop si eu!

Miha 1

14.09.2009, 13:50

Cu mare drag te servesc Flori. Macar virtual.

Miha 1

15.09.2009, 17:31

Multumesc mult Ramo!

Miha 1

16.09.2009, 17:01

Sa fug?

Miha 1

16.09.2009, 23:00

Dar de la ce ti s-o pus pata draga mea?

Miha 1

18.09.2009, 17:03

Cand e ziua cea mare? Sa uram si noi domnisoara asa cum se cuvine.

Gligorm 1

30.01.2010, 19:58

Tortul arata foarte bine si cred ca e si gustos. Totusi reteta tortului Sacher e diferita de cea prezentata mai sus. Nu contine deloc nuca si nici nu se pune praf de copt. Reteta originala e de fapt sigilata intr-un seif al hotelului Sacher din Viena. In cartea "Sacher Kochbuch" mostenitoarea hotelului Alexandra Gürtler publica reteta. Exista totusi un secret care duce la obtinerea cu succes a tortului original, dar nu e in carte divulgat. Tortul original nu e ornat, are numai o sigla a hotelului Sacher. Pentru ca tortul e foarte dulce se serveste cu frisca batuta si neindulcita. Eu il prepar destul de des, am trimis si familiei mele in tara si tortul s-a tinut foarte bine. Daca bine imi aduc aminte e vorba de aproape doua saptamini.

Felicitari pentru tortul din poza. Arata ca un tort preparat de un Profi.

Bucataras 1

30.01.2010, 20:16

Immm, cofetaria Sacher parca este linga Opera din Viena, nu? Daca ai o poza si reteta, o asteptam cu drag

Brindusa 1

30.01.2010, 20:18

Gligorm, nu ne spui si noua secretul? Am si eu o reteta pe aici si sunt curioasa daca se apropie de cea originala

Miha 1

30.01.2010, 22:46

Gligorm, sunt convinsa ca asta nu e reteta originala. Sunt multe variante pe net, dar cine stie care se apropie de original? Iti multumesc de aprecieri.

silvi0ara 1

18.02.2010, 14:07

husni 1

20.02.2010, 17:13

Original sau nu,mie-mi place...............
Ciocolata amaruie...
Fac un tortulet,asemanator;nu are gem,nici nuci.E un blat cu multa cacao de vreo 5-6 cm inaltime,cu glazura de ciocolata amaruie;se serveste cu frisca indulcita f.putin.
Prajiturile tale,Miha,sint bune si frumoase !

Miha 1

20.02.2010, 22:30

Multumesc!

Dorothea 1

06.09.2010, 09:48

Miha! Arata foarte fine! La discutia cu original sacher.
Tortul original
- nu este mai sus ca 5 cm
- sta minimum 7 zile!!! la cel mult temp. de 8-16 °
-nu are nuci
-este numai o data taiata!
Oricum, original, este original. Nu cred, ca o sa putem noi sa stim cum la facut, sau il face.
Am si eu unul pregatit pentru voi, reteta cu poze o sa mai bag.

Dorothea 1

06.09.2010, 09:49

@ Miha:

Pentru glazura, nu ea apa, ea mai bine unt de cocos un pic. Apa nu iti face culoare luciosa,iti strica glazura.

Miha 1

06.09.2010, 10:17

Multumesc Dorothea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu banane si frisca