Tort Sacher

de Miha in Torturi, 13 Sep 2009 | 19519 vizualizari

COMENTARII (30)

Oana 1

14.09.2009, 11:23

De cand am si eu in plan tortul asta...sper sa-l fac in curand Foarte usor de facut!

Miha 1

14.09.2009, 12:20

Si eu il aveam pe lista de mult timp. E foarte usor de facut,asa ca va urez sa aveti spor!

rivka 1

14.09.2009, 12:49

haha Miha esti minunata cu prajiturile tale , nici nu ai idee ce mult imi place

Miha 1

14.09.2009, 13:08

leoflori 1

14.09.2009, 13:16

e cu ciucalata deci hop si eu!

Miha 1

14.09.2009, 13:50

Cu mare drag te servesc Flori. Macar virtual.

Miha 1

15.09.2009, 17:31

Multumesc mult Ramo!

Miha 1

16.09.2009, 17:01

Sa fug?

Miha 1

16.09.2009, 23:00

Dar de la ce ti s-o pus pata draga mea?

Miha 1

18.09.2009, 17:03

Cand e ziua cea mare? Sa uram si noi domnisoara asa cum se cuvine.

Gligorm 1

30.01.2010, 19:58

Tortul arata foarte bine si cred ca e si gustos. Totusi reteta tortului Sacher e diferita de cea prezentata mai sus. Nu contine deloc nuca si nici nu se pune praf de copt. Reteta originala e de fapt sigilata intr-un seif al hotelului Sacher din Viena. In cartea "Sacher Kochbuch" mostenitoarea hotelului Alexandra Gürtler publica reteta. Exista totusi un secret care duce la obtinerea cu succes a tortului original, dar nu e in carte divulgat. Tortul original nu e ornat, are numai o sigla a hotelului Sacher. Pentru ca tortul e foarte dulce se serveste cu frisca batuta si neindulcita. Eu il prepar destul de des, am trimis si familiei mele in tara si tortul s-a tinut foarte bine. Daca bine imi aduc aminte e vorba de aproape doua saptamini.

Felicitari pentru tortul din poza. Arata ca un tort preparat de un Profi.

Bucataras 1

30.01.2010, 20:16

Immm, cofetaria Sacher parca este linga Opera din Viena, nu? Daca ai o poza si reteta, o asteptam cu drag

Brindusa 1

30.01.2010, 20:18

Gligorm, nu ne spui si noua secretul? Am si eu o reteta pe aici si sunt curioasa daca se apropie de cea originala

Miha 1

30.01.2010, 22:46

Gligorm, sunt convinsa ca asta nu e reteta originala. Sunt multe variante pe net, dar cine stie care se apropie de original? Iti multumesc de aprecieri.

silvi0ara 1

18.02.2010, 14:07

husni 1

20.02.2010, 17:13

Original sau nu,mie-mi place...............
Ciocolata amaruie...
Fac un tortulet,asemanator;nu are gem,nici nuci.E un blat cu multa cacao de vreo 5-6 cm inaltime,cu glazura de ciocolata amaruie;se serveste cu frisca indulcita f.putin.
Prajiturile tale,Miha,sint bune si frumoase !

Miha 1

20.02.2010, 22:30

Multumesc!

Dorothea 1

06.09.2010, 09:48

Miha! Arata foarte fine! La discutia cu original sacher.
Tortul original
- nu este mai sus ca 5 cm
- sta minimum 7 zile!!! la cel mult temp. de 8-16 °
-nu are nuci
-este numai o data taiata!
Oricum, original, este original. Nu cred, ca o sa putem noi sa stim cum la facut, sau il face.
Am si eu unul pregatit pentru voi, reteta cu poze o sa mai bag.

Dorothea 1

06.09.2010, 09:49

@ Miha:

Pentru glazura, nu ea apa, ea mai bine unt de cocos un pic. Apa nu iti face culoare luciosa,iti strica glazura.

Miha 1

06.09.2010, 10:17

Multumesc Dorothea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort 2011